Hækplanter

I dag er mange moderne haver dækket af fliser. For eksempel erstattes planter og græsstrå af sten, og haverne er bygget op med vægge eller hegn. Mens det ved første øjekast virker billigere end en hæk, giver det ofte din have et ensformigt og gråt billede. At placere en hæk er efter vores mening en meget bedre mulighed.

Det giver din have mere atmosfære

Den mest logiske grund til at vælge hækplanter er selvfølgelig fordi det ser meget pænere ud. For eksempel kan en have med fliser være mere moderne og elegant, men kan også se meget kedelig ud. Ved at placere hækplanter giver dette din have en anden atmosfære hver sæson.

Hvad med en hæk med en iøjnefaldende blomst, der har et andet udseende om vinteren end om sommeren. Det er noget der vokser og kan reagere på vejrforhold og forskellige årstider. Efter vores mening forbedrer hækplanter atmosfæren!

Fleksibilitet

Efter lang tid begynder et hegn at se nøjagtigt sådan ud, når du har det installeret, men det er ikke tilfældet med en hæk. Især med buksbom og taks, der er kendt som langsomt voksende hækplanter. Disse planter vokser også fortsat hvert år.

Det er en anden slags hegn, som andre materialer ikke kan levere. Når en hæk bliver for bred eller høj, kan du sørge for at beskære den ordentligt. Det er derfor meget mere fleksibelt end en mur eller et hegn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *